Selecteer een pagina

Trudy van Batenburg

Vanuit het donker naar het licht

Mijn verhaal

Op zoek naar liefde en harmonie

De politiewereld waarin ik 22 jaar heb gewerkt was niet de eerste omgeving waarin ik me door mijn hooggevoeligheid regelmatig een buitenstaander voelde. Het traditionele gezin waarin ik in Voorburg opgroeide tussen vier broers daar had ik het zelfde gevoel. Ik was het enige meisje en voelde me onbewust gemangeld tussen een emotioneel afwezige vader en een invoelende moeder die zich moeilijk kon uiten. Het was een jeugd met een duidelijk thema : de botsing tussen hoofd en hart.

Het eerst denken en dan doen van mijn vader tegenover de onmacht van mijn moeder om de waarde van het voelen op de voorgrond te plaatsen. Ik werd een eigenzinnig meisje waarvan men moeilijk hoogte kon krijgen en ik was altijd op zoek naar harmonie.

Deze jeugd was het vertrekpunt van een innerlijke reis waarin ik op zoek ging naar de liefde. De liefde die ik buiten mezelf zocht in partners en/of relaties en werk en vooral de goedkeuring van anderen.

Ik was nog onbewust van mijn hooggevoeligheid en leefde veelal vanuit mijn hoofd en kon mezelf niet goed begrenzen. Tijdens mijn scheiding waarin ik werd verlaten door mijn toenmalige echtgenoot kon ik niet meer om de pijn heen. De wond uit het verleden was groot en bracht mij uiteindelijk weer terug bij mijn gevoel.

Ik leerde mijn angst en eenzaamheid tegemoet te treden en om te zetten in vertrouwen, rust en zelfliefde.

Vanuit vertrouwen en liefde  zijn we beter in staat om volwassen relaties op te bouwen en zijn we minder gevoelig voor oordelen, zogenaamde goede raad en manipulaties van anderen.

Trudy van Batenburg - Praktijk voor Bewustzijnsontwikkeling

Trudy van Batenburg

Opleiding 1:

Move a Mountain Opleidingen en Bewustzijnstraining

Mijn opleiding als counselor heb ik gevolgd bij Move a Mountain.

Het uitgangspunt van deze opleiding is het idee dat zelfkennis leidt tot geluk en vanuit het idee dat je al volledig en compleet bent.

Gebaseerd op de Zijnsorientatie.

( Hans Knibbe) 

Zelfkennis gaat niet alleen over jouw persoonlijkheid maar over je hele zijn.

Het kijken naar de hele mens, zijn verleden, zijn diepste aard en het potentieel van waardevolle kwaliteiten waarover de mens beschikt.

 

Opleiding 2:

Reader

Deze opleiding heb ik gevolgd bij Joyce Veldsink. Ik heb leren readen vanuit de Akasha kronieken. Dit is een  energetisch en liefdevol veld waarin informatie over alle levens van de mens ligt opgeslagen. We kunnen vragen stellen over onze talenten, relaties, voorouderlijke lijnen etc. Deze informatie is altijd liefdevol en afgestemd op wat we nodig hebben en kunnen ontvangen

Jaartraining Stemexpresie, Marius Engelbrecht in Den Haag

Ik heb onder andere gewerkt met klank als helend instrument, klankreizen, innerlijk kind-werk, ziel en persoonlijkheid.

Jaartraining Trauma healing bij Maarten Oversier  

” Masterclass regressie & reincarnatietherapie en heelmethodes in de voorouderlijke lijnen met Maarten Oversier onder de naam Rad van Avontuur” 

 

Opleiding 3:

Healer niveau 3

Opleiding gevolgd bij Centrum Aurora,  Johan van Lier. Meervoudige Merkaba technieken. Deze geleerde technieken zijn zeer krachtig – zuiver en aards. De methode (er wordt gewerkt met energie) is volledig afgestemd op de huidige tijd van nu waarin je de keuze hebt om je los te maken van je oude beperkingen en om weer vreugde en bezieling van je eigen meesterschap te ervaren.

Overige cursussen 

Ayahuasca ervaring(en)

 Vipassana  stilte en inzichtsmeditatie

Sjamanisme

Familieopstellingen NTI NLP  Limmen

 

Hoe klanten mij ervaren

Door de zoektocht naar mijn eigen bestaansrecht ben ik bij Trudy terechtgekomen.
Trudy is een warme vrouw en dankzij haar kundigheid en helder voelend vermogen hebben we uiteindelijk verschillende facetten van mijn oud zeer kunnen verwerken.

Ondanks dat ik verscheidene therapieën in mijn leven heb gevolgd had ik namelijk nog altijd een bepaalde innerlijke onrust die ik vrijwel mijn hele leven met mij mee droeg.
Zij heeft mij begeleid om dichter bij mijn eigen kern te kunnen staan en mijn eigen waarde te mogen omarmen.
Doordat ze feilloos door de muren van emoties heen prikt heeft ze onder andere kunnen aanduiden om voor meer balans tussen de gedachten in mijn hoofd en de gevoelens in mijn hart te zorgen waardoor ik nu eindelijk meer innerlijke rust ervaar in mijn leven.

De pijn en verdriet die ik vanaf mijn jeugd heb meegedragen kan ik nu in een ander perspectief zien en voelen, en juist dat gevoel nu een (andere) plek geven.
Het ‘kind-zijn’ in mijzelf mag geheeld worden en mijn ‘volwassen-ik’ mag er weer zijn.
Hierdoor kan ik beter met mijn innerlijk gevoel omgaan tijdens de obstakels in mijn leven.

Ik ben dankbaar dat Trudy mij op weg heeft geholpen en we samen de start van een nieuwe reis hebben kunnen openen.

Guus, 47 jaar

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?