Selecteer een pagina

Depressie en Trauma Coach Zaanstreek Wormer

Zoek je naar “trauma Coach Zaanstreek of depressie coach Wormer”? Ik ben Trudy van Batenburg en ik heb mijn eigen praktijk voor bewustzijnsontwikkeling.

Jij bent een ziel met een uniek potentieel. Een potentieel wat geleefd wil worden. Jou aangereikte levenslessen of liever gezegd jouw levenservaringen zijn het uitgangspunt voor jouw spirituele groei en je zielsontwikkeling.

Depressie-en-Trauma-Coach-Zaanstreek-Wormer

Uiteindelijk mag jij je herinneren dat de onvoorwaardelijke liefdevolle verbinding met het leven al bestaat, jouw natuurlijke staat van zijn, zonder de maskers uit het verleden.

Jij weet en voelt dat je deel uit maakt van iets groters.

Door de toegenomen druk vanuit in de samenleving, door angst en manipulatie en ons verleden, ben je soms bijna niet meer in staat om naar jezelf te luisteren, naar de roep van jouw ziel en hart.

Zeker in deze tijdspanne waarin we nu leven.

Om ons zelf te kunnen ontwikkelen worden we geboren in een familiesysteem wat thema’s met zich mee draagt die aansluiten op jouw zielsontwikkeling, anders valt er niets te leren.

Alles staat met elkaar in verbinding. Niets is een op zichzelf staande gebeurtenis.

De cycli van het leven wordt doorlopen net zolang tot ze zijn begrepen, doorleeft en doorvoeld. Het vraagt moed om hier naar te durven kijken.

Zeker als de herkomst van de pijn in het verleden ligt opgeslagen of in een onbewust deel van jou.
Als jij zaken niet goed verwerkt om wat voor reden dan ook, kan dat zijn weerslag hebben op je dagelijks leven en handelen. Dan kan er sprake zijn van een onverwerkt trauma.

Door schrik en verwarring krijgen emoties als angst, verdriet, woede maar ook lichamelijke pijn of woorden, niet de gelegenheid om geuit te worden. Al dit “onaffe” zet zich vast en bevriest als het ware in jouw “systeem”. Hierdoor kan je ook last krijgen van lichamelijke klachten. Zo kan een zwaar gevoel op de borst voortkomen uit vastgezet verdriet, of hoofdpijn uit ongeuite boosheid.

Bovendien ontstaan door deze ervaringen allerlei beperkende overtuigingen en opvattingen zoals bijvoorbeeld: “Ik moet altijd op mijn hoede zijn”, of “Als ik zeg wat ik vind dan…” of “Als ik ergens aan begin dan gaat het toch mis” of “De wereld deugt niet”. Deze overtuigingen blijven voortleven en een probleem veroorzakende invloed uitoefenen. Dit kan uiteindelijk resulteren in Depressie, burnout en/of lichamelijke klachten.

 

Trauma Coach Zaanstreek

 

Als jij verbinding durft maken met je verleden , jouw voorouders en je pijn (trauma) uit het verleden zal je uiteindelijk meer rust en ruimte en vreugde gaan ervaren.

Door de liefdevolle verbinding met jezelf weer te gaan voelen, ben je minder beïnvloedbaar door anderen en kan je jouw waarheid gaan voelen en leven.

Ik begeleid je graag liefdevol in de voortdurende verandering van het leven.

Wil je contact met mij opnemen? Tijdens kantooruren kun je bellen op 06-17692954 of je kunt mij een mail sturen naar info@trudyshearthouse.nl.
Je kunt mij ook vinden op Facebook. Klik hier om naar mijn Facebookpagina te gaan.

coach-depressie-trauma-zaanstreek