Selecteer een pagina

Spiritueel coach Wormer, Zaanstreek

Zoek je naar een spiritueel coach in Wormer, Zaanstreek? Mijn praktijk voor bewustzijnsontwikkeling is gevestigd in Wormer. Ik ben Trudy van Batenburg en ik ben heldervoelend en helderwetend. Met behulp van mijn spirituele talenten ben ik in staat jou liefdevol te begeleiden op jouw unieke levenspad. Wil je helderheid krijgen om de juiste keuzes te maken? Ik kan je daarbij helpen. Je kunt met mij een afspraak maken voor een reading.

 

Wat kun je verwachten van een reading?

Spiritueel-coach-Wormer-Zaanstreek Tijdens een reading maak ik contact met jouw energetisch veld. Ik werk vanuit de Akasha kronieken, dit is een bewustzijnsdimensie en bevat de vibratie van de ziel en zijn reis. Door mijn werk met Akasha kronieken kan inzicht en healing plaats vinden. Door zelfkennis, heling en bewustzijnsontwikkeling kunnen we de zin van ons huidige leven ontdekken.

Een reading duurt ongeveer één tot anderhalf uur en de kosten zijn € 75,00 incl.btw. Door mijn eigen ervaringen op het gebied van veranderingen in mijn leven ben ik goed in staat te doorvoelen wat er nodig is in de begeleiding om samen met jou te werken aan je bewustzijnsontwikkeling. De reading is altijd op maat dus volledig afgestemd op jou en precies wat jij nodig hebt.

 

Spiritueel coach Wormer, Zaanstreek

Zoek je naar een spiritueel coach in Wormer en wil je in contact met mij komen voor een reading? Tijdens kantooruren ben ik bereikbaar op 06-17692954 of je kunt mij een mail sturen naar info@trudyshearthouse.nl. Als je me een mailt stuurt, reageer ik meestal binnen 24 uur!

Je kunt mij natuurlijk ook vinden op Facebook voor inspiratie en tips. Klik hier om naar mijn Facebookpagina te gaan.

Mijn praktijk is gevestigd in Wormer (in de Zaanstreek). Je bent van harte welkom op afspraak in mijn praktijk voor een reading. Een telefonische reading is ook mogelijk. Klik hier om naar mijn contactpagina te gaan.